Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Advent u Mostaru otvorio vrata posjetiteljima

advent u mostaru

U Mostaru je u utorak navečer otvorena manifestacija Advent u Mostaru, a vrpcu je svečano presjekao gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Manifestacija će se idućih 40-tak dana odvijati u kampusu Sveučilišta u Mostaru, tijekom kojih će se predstaviti 60 izlagača, a na dvije bine bit će organizirano više od 200 događanja.

Manifestaciju organizira udruga “Advent” iz koje je najavljeno kako će svaki dan od devet sati ujutro pa sve do ponoći, biti aktivno i zabavno na binama i ulicama Adventa, a ulaz je besplatan.

“Najmlađi posjetitelji svaki će dan imati priliku uživati i sudjelovati u dramaonicama i predstavama za djecu, koje organizira Mali teatar, kao i u nastupima mažoretkinja, dječjih bendova, plesnih skupina, mađioničara, klaunova i animatora”, naveli su organizatori.

Djed Božićnjak na saonicama, zajedno sa svojim vilenjacima, svakodnevno će posjećivati Advent, a za starije posjetitelje rezervirana je velika bina, gdje ujutro u 9 sati počinje DJ program, a tijekom dana planirane su svirke uživo te središnji koncert u 21 sat.

U adventskim kućicama mogu se pronaći razne delicije, slatke i slane, kao i razne rukotvorine, jelke, božićni nakit, zimske kapice, šalovi, a za ljubitelje klizanja postavljeno je klizalište.

Dodatne informacije i detaljan program Adventa u Mostaru mogu se pronaći na internetskim stranicama www.facebook.com/adventumostaru/.