Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sestra ubijenog Dženana

Arijana Memić: Ako se Murizu nešto dogodi, hoće li biti kriv Fake ili Sabina Sarajlija!?

arijana-memic

Ramić je sinoć lišen slobode zbog prijetnji koje je uputio Murizu Memić, a koje su okvalificirane kao ugrožavanje sigurnosti

“Hvala glavnoj kantonalnoj tužiteljici Sabini Sarajliji. Nismo ni očekivali drugačiju odluku od onih koji godinama štite ubice našeg Dženana. Ako se Murizu nešto dogodi, hoće li biti kriv Fake ili Sabina Sarajlija!? Od ovog trenutka niko od nas se ne osjeća sigurno”, napisala je danas Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana, nakon što je Fahrudin Ramić, koji je prijetio smrću njenom ocu Murizu, pušten na slobodu.

Podsjetimo, nakon kriminalističke obrade po uputi dežurnog tužioca Kantonalnog tS Fahrudin Ramić je otpušten iz službenih prostorija MUP KS.

Ramić je sinoć lišen slobode zbog prijetnji koje je uputio Murizu Memić, a koje su okvalificirane kao ugrožavanje sigurnosti.

Ramić je navodno rekao da će Memić biti ubijen ako se osumnjičenima u slučaju koje vodi Tužilaštvo BiH za organizirani kriminal u predmetu “Dženan Memić” nešto dogodi. Ramićeva supruga Alisa Ramić je uhapšena prošle sedmice te joj je određen jednomjesečni pritvor.