Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beogradski mediji tvrde da je Nikolić odbio poziv da dođe u Potočare

nikolic-tomislav

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić nije još zvanično potvrdio da li će prisustvovati obilježavanju 20. godišnjice genocida u Srebrenici 11. jula.

[pull_quote_right]Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić posjetio je Memorijalni centar Potočari 2005. godine[/pull_quote_right]

Iz Kabineta predsjednika Srbije Tomislava Nikolića za Anadolu Agency (AA) nisu mogli da potvrde da je, kako danas pišu beogradski mediji, odbio poziv da prisustvuje obilježavanju dvadeset godina od genocida u Srebrenici.

“Za sada ne možemo da potvrdimo tu informaciju jer je predsednik sa članovima kabineta u zvaničnoj poseti Kubi. Ono što možemo da potvrdimo je da će predsednik 16. juna posetiti Sarajevo i Banju Luku”, rečeno je za AA iz Službe za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić posjetio je Memorijalni centar Potočari 2005. godine, na 10. godišnjicu masovnih ubistava Bošnjaka i poklonio se žrtvama. Tadić je jedini visoki zvaničnik Srbije koji je odao počast srebreničkim žrtvama.