Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prozor-Rama

Bh. općina odbila proglasiti Komšića nepoželjnom osobom

zeljko_komsic_25042018_hd (1)

“Draganu Čoviću su kandidatura i izbor Željka Komšića došli kao glavni prekrivač svih teških promašaja, nedosljednosti i neispunjenih obećanja“, kazao je Ivančević

Općinski načelnik Rame Jozo Ivančević iz HDZ-a 1990 odbio je zahtjev HDZ BiH da se člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvata Željka Komšića proglasi nepoželjnom osobom i u toj općini.

Ivančević je za “Oslobođenje” izjavio kako ne želi sudjelovati u kampanji čiji je jedini cilj prikriti sve promašaje za koje je, po njegovim riječima, odgovoran čelnik HDZ BiH Dragan Čović i politika koju je on vodio.

“Draganu Čoviću su kandidatura i izbor Željka Komšića došli kao glavni prekrivač svih teških promašaja, nedosljednosti i neispunjenih obećanja“, kazao je Ivančević.

On je rekao da je glavno izvorište problema s kojima se Hrvati u BiH danas susreću politika HDZ BiH i Dragana Čovića, a ne izbor Komšića u Predsjedništvo BiH.

„Mi smo se davno usprotivili Čovićevu jednoumlju i demokratski pokazujemo svoje stajalište. Ovo pokazivanje našeg stajališta ne mora biti odmah put u raskol, nego razvoj demokracije unutar stranke, ali i u cijeloj zajednici. Ako i dođe do raskola, to je upravo ostvarivanje cilja Dragana Čovića koji pokušava uništiti oporbu među Hrvatima BiH. Mi u Prozor-Rami ne planiramo mijenjati mišljenja i stajališta iskazana prilikom osnivanja HDZ-a 1990”, kazao je Ivančević.