SHOWbuzz

Javnost je nije vidjela godinama

Ista majka: Konačno uslikana kćerka Monice Bellucci

25/01/2019

Ovo je rijetka prilika da javnost može da vidi 14-godišnju Devu budući da je poznati par oduvijek strogo čuvao privatnost svojih kćerki

Francuski glumac Vincent Cassel (51) bio je na odmoru sa mladom suprugom i manekenkom Tinom Kunakey (21) koja je u drugom stanju.

Društvo im je pravila Vincentova kćerka Deva Cassel koju je glumac dobio u braku sa italijanskom glumicom Monicom Bellucci.

Ovo je rijetka prilika da javnost može da vidi 14-godišnju Devu budući da je poznati par oduvijek strogo čuvao privatnost svojih kćerki.

Posljednji put Deva je viđena i slikana kada je bila mala. Pored nje, par ima i osmogodišnju kćerku Leonie.

Fotografije govore da je Deva prava mješavina majka i oca, ali je gracioznost naslijedila od majke koja se smatra jednom od najljepših žena na svijetu.

Monica i Vincent bili su u braku od 1999. do 2013. Razlog rastanka ostao je nepoznat javnosti, a glumac je jednom prilikom izjavio kako je nemoguće da muškarac bude vjeran ženi ukoliko je razdvojen od nje.

Vincent je trenutno u braku sa manekenkom Tinom Kunakey koja je 30 godina mlađa od njega, a par će za nekoliko mjeseci dobiti dijete.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.