Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bolnici u Novoj Biloj doniran porođajni sto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” danas je doniran porođajni stol, u vrijednosti većoj od 20 tisuća maraka, koliko je prikupljeno u humanitarnoj akciji županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a BiH i Udruge žena “Kraljica Katarina Kosača” Novi Travnik.

Humanitarna akcija počela je u svibnju, kada je u Vitezu održana donatorska večera u cilju prikupljanja sredstava za ginekološki odjel bolnice u Novoj Biloj.

Predsjednica županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a BiH Ankica Đuran kazala je novinarima kako je ova akcija, osim pomoći bolnici, pokazala da su žene aktivne i uključene u sve sfere života.

– U razgovoru sa ravnateljom bolnice dobili smo informaciju da je bolnici potreban porođajni stol i drago nam je što smo uspjeli realizirati ovu akciju. Naravno da nam je cilj i ubuduće organizirati slične aktivnosti – istaknula je ona.

Šef ginekološko-porođajnog odjela bolnice u Novoj Biloj Zoran Pocrnja zahvalio je na donaciji, naglasivši kako se nada da ovo neće biti posljednja aktivnost s ciljem unaprijeđenja rada i uvjeta za liječenja u bolnici u Novoj Biloj.