Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Borenović: Bijeljina će ostati bastion PDP-a

borenovic

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je večeras da Bijeljina ostaje bastion PDP-a i da na lokalnim izborima očekuju najbolji rezultat od osnivanja ove patrije u gradu.

“Pravo je vrijeme da PDP bude ključna politička opcija u skupštinskoj većini i da zajedno sa koalicionim partnerima stvaramo još bolju Bijeljinu”, rekao je Borenović na stranačkoj konvenciji, kojom je večeras PDP otpočeo političku kampanju za lokalne izbore u Bijeljini.

On je dodao da je slogan kampanje “Srpska mora bolje” i poručio da je PDP najbolje za Bijeljinu, uz želju da se predizborna kampanja vodi argumentima i programima, bez teških riječi i govora mržnje.

Nosilac kandidatske liste PDP-a Bijeljina Slaviša Marković rekao je novinarima da su na ovoj listi i svi stranački funkcioneri koji su bili na odgovornim pozicijama u gradu protekle četiri godine, što je prilika da građani ocijene njihov rad.

U obraćanju okupljenima, Marković je rekao da će pobjeda PDP-a i koalicije Saveza za promjene okupljena u Bijeljini biti uvertira za promjenu vlasti u Republici Srpskoj na opštim izborima 2018. godine.

Na konvenciji PDP koja je održana u Centru za kulturu, kandidat ove koalicije za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić poručio je da je siguran u izbornu pobjedu i da saradnja SDS-a i PDP-a na nivou BiH i na lokalnom nivou garantuje uspjeh.

“Uvijek kada su PDP i SDS zajedno to je dobro za ove partije, za sve projekte koje radimo i za narod”, poručio je Mićić.

Na konvenciji Gradskog odbora PDP-a Bijeljina predstavljeno je 36 kanditata sa stranačke liste za odbornike.