BiH

BOSS: Radimo u interesu obespravljenih građana i protiv nemoralne vlasti

01/10/2018

0101Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović javno se obratio, potencijalnim biračima otvorenom porukom koju prenosimo u cjelosti:

– Poštovani građani, članovi i simpatizeri BOSS-a i svega onoga štoda bismo ostali isti, nepotkupljivi i čistog obraza, a što nam daje snagu u borbi protiv nemoralne i korumpirane vlasti, i naši redovi moraju biti čisti. Svako onaj koji nosi člansku kartu BOSS-a, ko je na listi BOSS-a ili na bilo kakvom odgovornom mjestu koje je dobio zahvaljujući BOSS-u, mora biti sve naprijed navedeno!

Poštovani građani, kao predsjednik BOSS – Bosanske stranke molim vas da svoje povjerenje ne date osobama koje stranački angažman koriste da bi stekli ličnu korist, osobama koje lično-interesno lobiraju za pojedince a ne za BOSS, osobama koje se predstavljaju kao BOSS-ovci a javno ili tajno lobiraju za kandidate bilo koje druge stranke. Takve osobe trebaju vratiti svoje članske iskaznice, ili ih slobodno baciti, jer članovi BOSS-a ne mogu biti licemjeri i prevaranti.

Pozivam sve koji imaju eventualno informaciju o nemoralnom djelovanju članova ili simpatizera BOSS-a da me obavijeste porukom u facebook inbox. Čistimo svoje redove da bismo mogli uzdignute glave očistiti nemoralnu i korumpiranu vlast, kaže se u obraćanju Mirnesa Ajanovića.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.