Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britanska ambasada plan o udaru na RS nazvala teorijom zavjere

BiH

milorad dodik

Ambasada Velike Britanije u BiH smatra još jednom apsurdnom teorijom zavjere tekst objavljen na beogradskom portalu “Oslobođenje” u kojem se navodi da je u Republici Srpskoj u toku sprovođenje novog odlučujućeg udara na vlast i destabilizacija RS-a pod nazivom “Posljednja šansa”, koji predvodi engleski obavještajac.

“Kao potpisnik Dejtonskog mirovnog sporazuma, Ujedinjeno Kraljevstvo podržava snažnu i stabilnu Republiku Srpsku, kao dio snažne i stabilne BiH”, rečeno je Srni u britanskoj Ambasadi.

U Republici Srpskoj u toku je sprovođenje novog odlučujućeg udara na aktuelnu vlast i destabilizacija Srpske pod nazivom “Posljednja šansa”, koji je “procurio” u javnost, uprkos strogoj tajnosti, objavio beogradski portal “Oslobođenje”.

“Plan, koji uveliko sprovode stranci u Republici Srpskoj, uz pomoć članica opozicionog Saveza za promene – SDS-a, PDP-a i NDP-a, predvodi operativac engleske obaveštajne službe Entoni Monkton, agent britanske obaveštajne službe MI 6 i njegovi saradnici, potpomognuti logistikom i angažmanom pojedinaca iz američke Ambasade u Sarajevu”, navodi ovaj portal.