Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poslanik pdp-a u nsrs

Bundalo nakon psovke Dodika: Sve ću ti reći u lice i bez kamera

bundalo-dodik (1)

Кada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim!“, ističe Bundalo

Reagujući da istup Milorada Dodika na stranačkom skupu u Кozarskoj Dubici, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Perica Bundalo je rekao da mu je neshvatljivo i šokantno da najuticajnija politička ličnost, član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće političke partije u Republici Srpskoj, Milorad Dodik psuje majku poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Novi primitivan istup predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a

“Dodik je pri tome jasno rekao da se vulgarna psovka, uz pominjanje majke, odnosi na mene, izgovorivši moje ime i prezime. Razlog je moj politički stav o problemima u Кozarskoj Dubici, gdje inače živim, izazvanim podjelama u Dodikovoj partiji, odnosno SNSD-u“, rekao je Bundalo, prenosi RTVBN.

Bundalo kaže da Dodikov istup smatra uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u našoj demokratskoj praksi, gdje drugo i drugačije mišljenje, iskazano skladu sa moralnim normama, nailazi na brutalnu reakciju.

„Ne želim koristiti političku scenu niti medijski prostor za poruke Dodiku niti planiram ovim putem da odgovaram. Кada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim!“, ističe Bundalo.