Uvrede na sve strane

Burno u NSRS: Dodik Stanića optužio da mu je tražio milion, Trivić nazvao balavicom (VIDEO)

dodik-nsrs (1)

Nakon što ga je nazvala licemjerom, Dodik je odgovorio Jeleni Trivić

Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić je rekao da je SDS za jedinstvo srpskih stranaka u Republici Srpskoj koje će biti principijelno, dosljedno i zasnovano na političkoj odgovornosti, ali ne na način kako to radi SNSD i njegovo rukovodstvo.

Dodao je da je aktuelna vlast, predvođena SNSD-om, otuđila ogroman novac, te da s time treba prestati, pa tražiti jedinstvo.

Dodik je u replici rekao da su netačne tvrdnje Stanića o kojem najbolje govori rejting u Prnjavoru, gdje živi. On je rekao da su nevjerovatne Stanićeve priče o poštenju, a ranije je tražio milion KM da pređe u SNSD.

“Tražio si od mene milion maraka da pređeš u SNSD. Jesmo li sjedili u Kosijeru kod tvojih kumova?”, kazao je Dodik.

“Ako želite da ova tačka bude skinuta sa dnevnog reda, onda želite da Đukanović dođe na obilježavanje 25 godina od stradanja u Srebrenici”, rekao je Dodik i dodao da je važno da se u Predsjedništvu BiH prekine sa preglasavanjem srpskog člana Predsjedništva.

Nakon što ga je nazvala licemjerom, Dodik je odgovorio Jeleni Trivić:

“Mislim da vi drugo ništa ne radite osim što pratite šta ja radim. Nekom prosječnom muškarcu bi možda imponovalo. Potpuno ste promašili dnevni red, ali ne trebate držati meni predavanje, ja nisam vaš student. Vidim da provjeravate već na telefonu kako ste ispali? Da li sam licemjeran? Vi niste baš ona koja bi trebala da ocjenjuje. Sa vama nisam nikada imao nijedan razgovor, nijedan kontakt, nisam imao nijedan posao u životu. Fali vam mnogo da biste mogli reći šta je licemjerstvo.

Političko licemjerstvo je legitimna stvar u javnom diskursu. U svakom slučaju, iznijeli ste dosta stvari koje su potpuno nespojive i kontradiktorne”.

Potom je kazao da Trivić fali znanja o “metodologiji političkog rada”

“Da vas malo podučim, jer očigledno vam fali malo o metodologiji političkog rada i dosljednosti. Napadate SNSD zašto nije glasao za Deklaraciju, a onda kažete kako litije trebaju biti iznad političkog djelovanja. To ste vi rekli i meni govorite o licemjerstvu? Ja mogu da odem korak dalje, ali neću da vrijeđam”.