BiH

Društvene mreže

Bursać: Na fotografiji vidimo švedskog teroristu Brunu Batinića

21/06/2019

Šestorica policajaca opkolili su Brunu i Snježanu, Bruno oborili na beton i stavili mu lisice na ruke, a potom strpali u maricu

Švedski državljanin Bruno Batinić (1953.) sinoć je u centru Banje Luke oboren na zemlju i uhapšen od strane policije jer nije htio pokazati legitimaciju.

Bruno je odbio da kaže svoje ime i prezime, tražeći od policajaca obrazloženje zbog čega od njega traže da pokaže lične dokumente.

Šestorica policajaca opkolili su Brunu i Snježanu, Bruno oborili na beton i stavili mu lisice na ruke, a potom strpali u maricu.

Tim povodom se oglasio i banjalučki novinar i kolumnist Dragan Bursać koji je na društvenim mrežama komentarisao ovaj nemio događaj.

“Na fotografiji vidimo švedskog teroristu Brunu Batinića, kako daleko mnogobrojniji, ničim izazvan, napada dosta malobrojnijih šest srBskih policajaca.

Iako u manjini, policajci su pružili herojski otpor terorističkom švedskom penzioneru i spriječili ga da se sa ženom okupi ispred svetog srBskog hrama ispred koga se ne okuplja. Jer jebo hram ispred koga se okuplja.

Tom prilikom švedskom teroristi Batiniću sa krajnje agresivnim prezimenom, izuzeta je opasna teroristička “Lotos” maramica i naočale marke “Police”.

Prema navodima MUP-a RS-a i heroja iz njihovih redova, Batinić je namjeravao maramicom da uguši demokratiju u Banjaluci, inače gradu poznatom po svojoj otvorenosti, slozi, zajedništvu, zbog koga će postati Evropska prijestonica kulure, a “Police” naočale su mu služile da zavara policiju.

Kako u RS-u penzioner ne može sebi priuštiti ove naočale, zavjera je brzo otkrivena i desetorostruko brojniji neprijatelj brzo eliminisan.

Nastavljamo srljati u progres i ništa nas ne smije zaustaviti u tome!”, napisao je Bursać.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.