Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banjalučki novinar na Facebooku

Bursać o profesoru pedofilu: Četnici, fašisti, kriminalci, piš..i po genocidu…

burasc

Banjalučki novinar Dragan Bursać oglasio se danas na Facebooku povodom ovog slučaja, okaraktesavši banjalučki Univerzitet “crnim zlom”

Bivši ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske Nenad Suzić (69), osumnjičen za obljubu djevojčice od 11 godine, magistrirao je na temi o moralnom vaspitanju, napisao je i 17 naučnih radova, među kojima i one o emocijama učenika i studenata, a danas je redovni profesor na Filozofskom fakultetu u Banjaluci.

Ministar je bio u periodu od 1998. do 2001. godine.

Prema zvaničnim podacima, napisao je samostalno 17 naučnih radova, a koautor je u njih 7. Od ovih radova izdvajaju je “Kako motivisati učenike”, “Emocije i ciljevi učenika i studenata”, “Osobine nastavnika i odnos učenika prema nastavi”, “Emocije i ciljevi učenika i studenata” i druge.

Član je Srpske akademije obrazovanja (SAO) i Ruske akademije socijalnih i pedagoških nauka.

Banjalučki novinar Dragan Bursać oglasio se danas na Facebooku povodom ovog slučaja, okaraktesavši banjalučki Univerzitet “crnim zlom”.

Njegov komentar prenosimo u cjelosti.

“Banjalučki profesor Nenad Suzić, bivši Ministar Prosvete u Vladi Republike Srpske osumnjičen je za seksualno zlostavljanje djeteta. Pazite sad, napisao je knjigu ‘Kako motivisati učenike’. Sve vrijeme svog posla ovaj Kačavendin kolega imao je kontakt sa djecom.

Ovo vam je isto kao kada bi tabletoman radio u apoteci, ali dosta sa analogijama!

Banjalučki Univerzitet je crno ZLO.

Osim pedagoga-pedofila, tu su profesori istorije-fašisti koji pišaju po srebreničkom genocidu i koji odbijaju da ugoste Međunarodni skup o Jasenovcu. Tu je i katerda sa filozofiju koja se zalaže za podizanje crkvene kapele u krugu studentskog kampusa. Akademija umjetnosti, sa četnicima na čelu, otjerala je najbolju mladu scenaristkinju u regionu, jer nije dovoljno kvalifikovana (sic!). Tu su emonomisti-kriminalci, pravnici nepotisti…

Ako postoji nešto što je antiuniverzitet, to je sasvim sigurno ovaj i ovakav banjalučki.

A najstrašnije od svega nije ovo gore pobrojano, nego fakat da mi znamo samo 5% istine”, napisao je Bursać.