Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čavić: Kad pobijedimo, vratit ćemo pare koje je izvlačio SNSD

mladen-cavic

Kandidat Saveza za promjene /SzP/ za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima Dragan Čavić rekao je danas u Borkovićima da će, ako dobije povjerenje birača, od samog starta pet odsto budžeta biti izdvojeno za stvaranje novih radnih mjesta.

Čavić je na tribini kod Osnovne škole “Miroslav Antić” u Borkovićima poručio da će svi koji su opljačkali Banjaluku morati da odgovaraju, a da onda slijedi period razvoja grada.

“Kad pobijedimo SNSD, onda ćemo da vratimo sve što nekoliko porodica godinama izvlači iz gradskog budžeta, da smanjimo troškove administracije i izdvojimo šest miliona KM za zapošljavanje”, rekao je Čavić, koji je i lider Narodnog demokratskog pokreta /NDP/.

On je istakao da nema promjena dok se potpuno ne demaskira politika SNSD-a, njihovih lažnih kandidata i politike kojoj je došao kraj.

“U Borkovićima, kao i na svim našim skupovima, vidi se da NDP raste. LJudi vjeruju meni, a ne Dodikovom kandidatu koji ide po gradu i recituje pjesmice. Banjaluka 2. oktobra ne bira manekena nego gradonačelnika”, rekao je Čavić.

Čavić je istakao i da bi od svog protivkandidata volio da čuje stav o referendumu, ali i da je to malo vjerovatno.