BiH

Tuga u Beču

Članovi porodice Memić uz Davora i Suzanu na ukopu Davida Dragičevića Đakca

15/03/2019

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta na ušću rijeke Crkvena, ubice, člini se, niko ne traži i još se nalaze na slobodi

Na groblju u predgrađu Beča danas će biti obavljen ukop Davida Dragičevića čiji su posmrtni ostaci ekshumirani sa Novog groblja u Banja Luci 12. marta. Ukopu će prisustvovati roditelji stradalog mladića Suzana Radanović i Davor Dragičević. U Beč su stigli i članovi grupe Pravda za Davida iz Banja Luke, a među njima je i humanista Petar Blažić.

Ukop će se obaviti u 12:30. Podršku mladićevoj porodici danas će pružiti i otac i sestra stradalog mladića Dženana Memića Muriz i Arijana Memić koji će prisustvovati ukopu.

Dragičević je jučer za N1 kazao da je njegova misija samo da se sve ubice Davida Dragičevića nađu ispod zemlje.

“Zatvorske kazne me ne interesuju”, rekao je otac ubijenog mladića.

On je zabranio da se zastupnici u Narednoj skupštini Republike Srpske koriste imenom Davida Dragičevića, kao i imenom grupe „Pravda za Davida“, bez obzira da li su u vlasti ili opozicija, navodeći da su ga izdali.

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta na ušću rijeke Crkvena, a njegova smrt do danas nije rasvijetljena. Tek početkom jula 2018. godine tužilaštvo je otvorilo istragu o ubistvu po nepoznatom počiniocu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.