Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predizborna kampanja

Čović: Nakon uvjerljive pobjede još snažnije krenuti u razvoj Ljubuškog

covic ljubuski (1)

Hrvatska demokratska zajednice BiH bila je, i ostat će, predvodnica svih pozitivnih promjena u Ljubuškom, naglasio je Kraljević, te je istaknuo kako vjeruje u izborni uspjeh i na ovim izborima

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u sklopu posjeta stranačkim odborima posjetio je u utorak i Ljubuški te održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima.

Sastanku su nazočili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški Toni Kraljević, vršitelj dužnosti gradonačelnika i kandidat za gradonačelnika Vedran Markotić, prošireno Predsjedništvo Gradskog odbora Ljubuški te dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti s viših razina, priopćio je HDZ BiH.

Kraljević je tijekom sastanka prezentirao plan i aktivnosti stranke u fazi predkampanje kao i aktivnosti koje će se odvijati u samoj kampanji pred lokalne izbore, a posebno je zahvalio predsjedniku Čoviću na posjetu i potpori u vremenu nadolazećih izbora.

Hrvatska demokratska zajednice BiH bila je, i ostat će, predvodnica svih pozitivnih promjena u Ljubuškom, naglasio je Kraljević, te je istaknuo kako vjeruje u izborni uspjeh i na ovim izborima.

Osim političke situacije i razgovora o lokalnim izborima, kandidat za gradonačelnika Vedran Markotić osvrnuo se i na projekte koji se izvode na gradskom području. Uz infrasktrukturu, govoreno je o drugim projektima važnim za ovu lokalnu zajednicu te onim temama koje se izravno tiču Ljubuškog, gospodarstvu, turizmu, poljoprivredi ali i prometnim rješenjima.

Predsjednik Čović je pozdravio iskazane aktivnosti kako u pripremi za lokalne izbore, tako i u provedbi svih planiranih projekata izvršne vlasti. Također, istaknuo je, kako je Ljubuški po svojoj aktivnosti i zalaganju uvijek prepoznat i podržan sa viših razina, te da će tako ostati i u budućnosti.

Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo što je veći dio planiranih projekata realiziran, nakon uvjerljive pobjede, plan je još snažnije krenuti u razvoj Ljubuškog, istaknuto je na sastanku, navodi se u priopćenju.