Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednik nsrs-a

Čubrilović imao operaciju, ovlasti prenio na Denisa Šulića

Banja Luka: Nedeljko Čubrilović sastao se s ruskim veleposlanikom Igorom Kalabuhovim
26.02.2021., Banja Luka, Bosna i Hercegovina - Predsjednik Narodne skupstine Republike Srpske Nedeljko Cubrilovic razgovarao je sa Nj.E. veleposlanikom Ruske Federacije u BiH Igorom Kalabuhovim. Kalabuhov je nedavno na poziciji ruskog veleposlanika naslijedio Petra Ivancova koji je sest godina obavljao duznost veleposlanika u BiH. Novi velepsolanik vec je radio u BiH, prije 15 godina, kao otpravnik poslova Veleposlanstva Ruske Federacije, a radio je i u europskom odjelu MVP-a Rusije. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Prema procjeni ljekara, ukoliko oporavak bude išao predviđenom dinamikom, predsjednik Čubrilović trebalo bi da se vrati radnim obavezama za nekoliko dana

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović imao je u ponedjeljak lakšu hiruršku intervenciju i nalazi se na postoperativnom oporavku.

Prema procjeni ljekara, ukoliko oporavak bude išao predviđenom dinamikom, predsjednik Čubrilović trebalo bi da se vrati radnim obavezama za nekoliko dana, saopćeno je iz NSRS-a.

Čubrilović je na osnovu Poslovnika Narodne skupštine ovlastio potpredsjednika Narodne skupštine Denisa Šulića (SNSD) da obavlja poslove iz nadležnosti predsjednka Narodne skupštine, a u vezi sa sazivanjem kolegija, predsjedavanjem sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske, uključujući i potisivanje donesenih zakona i drugih akata.