BiH

Predsjednica vlade

Cvijanović: RS od nekog ko treba da bude partner dobija isijavanje mržnje i netrepeljivosti

22/04/2021
Foto: Anadolija

Razgovali smo o strateškim projektima, izgradnja autoputa od Banje Luke do Beograda, kao i da se izgradi aerodrom u Trebinju. Ulazimo u fazu izgradnje velikog energetskog projekta

Željka Cvijanović, predsjednica bh. entiteta RS kaže da u saradnji sa Srbijom nema ništa loše te da je želja da se ide naprijed u razvoj.

“Posebno se zahvaljujem na strateškim projektima koje radimo sa Srbijom”, rekla je Cvijanović.

Ona se zahvalila Srbiji što je bila od pomoći RS u teškim vremenima, ali i zato što smo zajedno definisali infrastrukturne i druge projekte.

“Razgovali smo o strateškim projektima, izgradnja autoputa od Banje Luke do Beograda, kao i da se izgradi aerodrom u Trebinju. Ulazimo u fazu izgradnje velikog energetskog projekta”, dodala je Cvijanović.

Takođe je dodala da RS danas živi u okruženju u kojem od nekog ko treba da bude partner, dobija isijavanje mržnje, netrepeljivosti i nepostojanje želje za saradnju, misleći na Federaciju BiH.

“Nama treba stabilnost. Vjerujem da je možemo postići daljom izgradnjom RS. Sve ono što nismo postigli sa nekim drugima, mi smo uspjeli sa Srbijom. U našoj saradnji nema ničeg lošeg osim onog dobrog što donosimo našim građanima”, rekla je Cvijanović.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.