Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Dačić: Napad na Vučića je napad na cijelu Srbiju

11/07/2015

Sjednica Vlade Republike Srbije zakazana je za 15 sati , najavila je Služba za medije Vlade, javlja Anadolu Agency (AA).

Sjednica je prvobitno bila zakazana za 14 sati , da bi nakon toga termin bio pomeren sat vremena kasnije.

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u saopštenju medijima najoštrije je osudio napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića na komemoraciji u Potočarima.

“Premijer Srbije ponio se kao državnik, donevši odluku da se pokloni žrtvama. Ovo je još jedna negativna posljedica politizacije ove teme, koja je dovela do novih podjela i mržnje umjesto pomirenja. To je napad ne samo na Vučića, nego i na cijelu Srbiju i njenu politiku mira i regionalne saradnje”, rekao je Dačić, navodi se u saopštenju.

Komentari

2 Comments

  1. kruškovača

    11/07/2015 at 15:02

    Pa da napad na Vučića je napad na Srbiju,iako se desio u BiH a ne u Srbiji a napad na BiH,nije uopće napad………..

  2. Zdravko Lozar

    11/07/2015 at 23:17

    E MOJ DACICU IZ OVIH TVOJIH USTIJU PUNIH MUDROSTI I SUOSJECANJA (EMPATIJE) SA ZRVAMA NEPOJMLJIVOG ZLOCINA U SREBRENICI U KOJEM SI VJEROVATNO I OSOBNO PRISUSTVOVAO KAO MLADI SESELJEVAC , IZLAZE RIJECI POMIRDBE NA SRPSKI NACIN PO ONOJ ; "NISMO IH BRE DO KRAJA POBILI ".PRAVI SI MIROTVORAC I ZASTUPAS SUZIVOT SA OSTALIM NARODIMA NA BALKANU.TRBALO BI TE PREDLOZITI ZA NOBELOVU NAGRADU ZA MIR.!!DACICU ,DACICICU MALI SRPSKI POGANI SELJACICU !!!!!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.