BiH

"Pravda za Davida" dan 686.

Davor objavio fotografiju: “Vozilo hunte kojim je otet David Dragičević”

09/02/2020

Ozren Perduv, predsjednik političke stranke "Pokret Pravde", nastale iz grupe "Pravda za Davida" je na svom zvaničnom Facebook profilu saopštio da je policija u Banjaluci maltretirala njegovog brata i prijetila mu fizičkim nasiljem

I večeras je održan skup “Pravda za Davida” u znak podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida Dragičevića, piše Infomediabalkan.

I večeras su u miru i dostojanstvenoj atmosferi pravdaši pitali kriminalnu huntu, korumpirano tužilaštvo i odnarođenu vlast: “Ko je ubio Davida Dragičevića”?

Poručili su da neće odustati dok ne dobiju pravdu za Davida i zatvorske kazne za zlikovce i ubice.

Poručili su i ministru Lukaču da je njegoha hunta zastidje Republike Srpske, koju plaća narod kojeg ona zastrašuje, prebija, pojedine i ubija.

Davor Dragičević je večeras na Twitter nalogu objavio fotografiju policijskog automobila MUP-a RS, uz tvrdnju da se radi o automobilu kojim je otet Davida.

Ozren Perduv, predsjednik političke stranke “Pokret Pravde”, nastale iz grupe “Pravda za Davida” je na svom zvaničnom Facebook profilu saopštio da je policija u Banjaluci maltretirala njegovog brata i prijetila mu fizičkim nasiljem.

Perduv je naveo da mu je brata zaustavila policijska patrola koja je vršila redovnu kontrolu, te da ga je jedan od policajac prepoznao te mu se unio u lice i kazao: “Ti si onaj što je udarao policajca?”.

Potom mu je, kako navodi Perduv, policajac kazao da će ga “išamarati, ubaciti u auto i polomiti”.

Podsjećamo, Perduv je privođen dok je bio član i aktivista grupe “Pravda za Davida”.

“I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu, nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja. Do sudnice, a tamo je Ćaćina zadnja”, poručili su organizatori skupa.

Komentari

Autor: Infomediabalkan.com

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.