Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Demokratska fronta: Zvornik je sinoć rekao kakav život želi

BiH

dsc_0323

Velika Sala Doma omladine Zvornik sinoć je bila ispunjena do posljednjeg mjesta; naši sugrađani su došli da podrže kandidate za odbornike ispred Gradskog Odbora Demokratske fronte Zvornik. Prisutnima su se obratili Esad Hasanović, Admir Hasanović i Šaban Fejzić kandidati za odborinike.

Pozitivna energija i obraćanje kandidata su doveli atmosferu do usijanja, uz obećanje da će da se bore za ravnopravan satstus svih građana Zvornika uz poseban akcenat na status mladih. Dali smo i dajemo obećanje da ćemo da se borimo za mlade kako bi mogli u budućnosti da ostvare svoja prava na rad. Naš način borbe za prava mladih će biti kroz neformalnu edukaciju mladih kako bi mogli da ekonomski sami sebe osnaže u budućnosti i prije svega poboljšaju našu ekonomsku sliku i snagu svih nas.

dsc_0308

Najviše pažnje je privuklo obraćanje Željka Komšića koji je istakao da su svi kandidati na listi DF Zvornik pošteni, pametni, obrazovani, čestiti ljudi koji vole pravdu. Osvrnuo se na patnju koju smo kao građani doživjeli tokom ratnih godina i sve probleme na koje smo nailazili i sa njima se susrećemo tokom procesa povratka. Pozvao je, a uz to i zamolio sve građane da ne izlaze na referendum jer nije u skladu sa legislativom BiH.

Poručio je građanima da su probali naše konkurente SDA I SDP i da im nije bilo dobro i po toj logici treba da probaju sa nečim novim, nečim mlađim, sa Demokratskom frontom.