BiH

kandidat za člana predsjedništva BiH

Denis Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka i Kreševa

08/06/2022
Foto: SDP.ba

U obje općine, domaćini posjete su bili predstavnici opozicionih političkih subjekata koji su podržali kandidaturu dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH danas je posjetio Kiseljak i Kreševo.

U Kiseljaku je Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka o njihovim egzistencijalnim pitanjima. U Kreševu je popodnevne sate Bećirović proveo u druženju sa građanima i šetnji gradom.

U obje općine, domaćini posjete su bili predstavnici opozicionih političkih subjekata koji su podržali kandidaturu dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Prilikom posjete, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine je sa građanima podijelio uvjerenje da će na predstojećim izborima doći do promjene i pozitivnog zaokreta na političkoj sceni koji će dovesti do ubrzanog puta ka EU i NATO-u.

Dr. Denis Bećirović je pozdravio odluku Visokog predstavnika kojim je onemogućeno svako buduće blokiranje održavanja izbora i uskraćivanje građanima tog temeljnog demokratskog prava.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.