Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

DF: Ako je i od Fadila, mnogo je i bezobrazno je!?

sastanak zvizdic novalic cvijanovic mehanizam koordinacije (8)
Premijer Fadil Novalić FOTO Arhiva

Portal „Žurnal“ objavio je, malo je reći skandalozan napis o još jednoj mafijaškoj prevari od strane vladajućih bh. političara: JP BH Pošta kupuje zgradu kćerke federalnog premijera Fadila Novalića u vrijednosti 8,5 miliona maraka, kaže se u saopćenju za javnost Demokratske fronte i dodaje:

– Osjećajući valjda da neće moći još dugo, mafijaško politička hobotnica kreće u poslednji udar na imovinu ove države pod parolom : “Uzmi, dok se još može!“.

Ovo je nastavak brutalne pljačke, protagonisti ovih beskrupuloznih otimačina su dio vladajućeg političkog establišmenta, imaju svoja imena, prezimena, funkcije i bezočno, pred očima javnosti, sudova, policije i tužilaštava bezočno harče još ovo malo dobra što nam je ostalo.

Budemo li pametni, mi, građani Bosne i Hercegovine, dopre li nam do mozga da je u pitanju klasična otimačina i pljačka, svi gore spomenuti i ostali gospodari naših sudbina, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju moraće se naći tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka!

Ne mora se ništa mudrovati, valjda je svima jasno da nije u pitanju nikakva ideologija niti politika već bezočna pljačka i klasični kriminal!

Nećete dugo, lopovi, poručili su iz DF-a.