Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dobio 6.300 KM na slot aparatu, ali kladionica neće da mu isplati

zdravko1

Dobitak od 6.300 konvertibilnih maraka na slot aparatu, većini igrača donio bi sreću, ali Zdravku Malinoviću iz Laktaša zadao je glavobolje.

Prije devet dana ta suma pojavila sa na aparatu kladionice na kojem se kockao, ali sreća je splasnula samo nekoliko minuta kasnije kada mu je radnica saopštila da ne može biti isplaćen. Ona je zatim pozvala obezbijeđenje, a nesuđeni dobitnik policiju, prenosi ATV.

“Došli su tu policajci i napravili zapisnik i rekli mi da dođem sutra. Sutra sam opet došao u kladionici i dočekao me je papir na kojem piše da me neće isplatiti jer sam prisilno “nakucao” aparat”, kazao je Malinović.

Kao dokaze da to nije učinio, Malinović nudi fotografije aparata i snimak igre koja mu je donijela dobitak. I u “Mozart kladionici” poručuju da posjeduju snimak kojim će dokazati da se koristio nedozovljenim radnjama. Malinović je tražio taj snimak na uvid, ali su u kladionici odbili da mu ga ustupe.

Radnica “Mozart kladionice” kratko nam je poručila da ne može da daje izjave za medije bez dozvole regionalnog menadžera. Potom ga je pozvala, a on nam je rekao da ne može da komentariše ovaj slučaj bez dozvole direktora preduzeća koje se nalazi u Beogradu.

Menadžmet “Mozart kladionice” zatim se pisano oglasio. Malinović je, kažu, palio i gasio slot aparat u toku igre i time je uticao na njegovu tehničku ispravnost.

Osim fotografija i snimka, Malinović ima i svjedoke. U momentu kada je na ekranu zasijala cifra 6.300 pored njega su bila trojica drugova. Svi uvjeravaju da je Zdravko imao veliku sreću.

Pravdu na sudu, osim kladionice, potražiće i Zdravko.