Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

član predsjedništva bih

Dodik i dalje tvrdi da je pokretna bolnica bila dobar potez: Čovjek je htio da nam pomogne

pokretna bolnica-dodik

Dodik je za pokretnu bolnicu rekao da mu je direktor kompanije Tehnički remont Bratunac rekao da je prodao Turskoj za pet miliona eura, dok je RS-u bila prodata za 4,2 miliona KM

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nikakve represivne mjere ne mogu da pomognu u sprečavanju širenja virusa korona već je potreban veći stepen opreza i odgovornosti svakog pojedinca.

Masovno širenje virusa ne smije se dozvoliti, istakao je Dodik, a ni da pritisak na medicinski sektor bude takav da ne može da primi one kojima je potrebna pomoć.

“Činjenica je da je to nešto sa čim moramo da živimo. Virus je tu i prenose ga ljudi, on `ne šeta` sam od sebe, nego zbog neodgovornog ponašanja jednog broja pojedinaca”, rekao je Dodik za Alterantivnu televiziju.

Poručio je kako “nisu tačne optužbe opozicije da je bilo zloupotreba tokom pandemije”.

Opoziciju su, tvrdi on, zvali da bude dio istog tima koji će raditi odgovorno, ali su to odbili.

Dodik je za pokretnu bolnicu rekao da mu je direktor kompanije Tehnički remont Bratunac rekao da je prodao Turskoj za pet miliona eura, dok je RS-u bila prodata za 4,2 miliona KM.

“Mislim da uopšte nije trebalo da obraćamo pažnju na neke koji su paradirali na mjestu pokretne bolnice. Kako Turskoj valja ta bolnica za veći novac nego što smo mi to platili? Čovjek je htio da nam učini uslugu, a htjeli su da od njega naprave lošeg momka”, rekao je Dodik.

Takvim potezima, smatra Dodik, opozicija djeluje destruktivno i odmaže društvu u cjelini, što im ne donosi dobit već narod dodatno “bacaju u depresiju”.