Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

donesena odluka

Dodik kandidat za predsjednika RS, Cvijanović za Predsjedništvo BiH

Banja Luka: Svečana akademija povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
14.09.2021., Plato kod Hrama Hrista Spasitelja, Banja Luka (BiH) – Veceras je odrzana Svecana akademija povodom obiljezavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na platou kod Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci. Akademiji su prisustvovali Milorad Dodik, srpski clan Predsjednistva BiH, predsjednica Republike Srpske Zeljka Cvijanovic, predsjednik Vlade Srpske Radovan Viskovic, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Cubrilovic, izaslanik predsjednika Srbije i ministrica za rad, zaposljavanje, socijalna i boracka pitanja Darija Kisic Tepavcevic, i Drasko Stanivukovic, gradonacelnik Banjaluke. rrPhoto: Dejan Rakita/PIXSELL

Ovo je usaglašeno nakon sjednice Predsjedništva SNSD-a u Banjoj Luci

Milorad Dodik bit će kandidat za predsjednika Republike Srpske, a Željka Cvijanović za članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, potvrđeno je RTRS-u.

Ovo je usaglašeno nakon sjednice Predsjedništva SNSD-a u Banjoj Luci.

Kandidatske liste će biti verifikovane danas na sjednici Glavnog odbora stranke u Bosanskoj Gradišci. Poslije sjednice Glavnog odbora biće održana konferencija za novinare.

Nosilac izborne liste SNSD-a u banjalučkoj regiji za Narodnu skupštinu RS je direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Vlado Đajić, a među kandidatima su, između ostalog, aktuelni narodni poslanici, ministri, predstavnici vlasti na lokalnom nivou te čelnici javnih ustanova i institucija.

Na listi su, kada je riječ o kandidatima iz Banje Luke Nataša Radulović, Borivoj Obradović, Dijana Grbić, Zorica Kuzmanović Vasilić, Nevena Todorović, Anja Ljubojević, Alen Šeranić, Nenad Grbić, kao i Irena Joldžić i Srđan Mazalica.

Povjerenje su dobili i Radovan Dimitrić iz Mrkonjić Grada, Radenko Bubić iz Kotor Varoša, Boris Pašalić iz Čelinca te Milan Kovač iz Šipova.

Nosioci liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH će biti Nebojša Radmanović, Obren Petrović i Radovan Višković.