Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

osveta za poraz na izborima

Dodik krenuo u osvetnički pohod, već su “pale dvije glave”

20201116172946_632125

Entitetska Vlada usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću

Vlada RS smijenila je danas na vanrednoj sjednici Gorana Selaka (Socijalistička partija Srpske) sa mjesta direktora KPZ Tunjice.

Entitetska Vlada usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću.

Na istoj sjednici smijenjena je i Marina Selak (također iz SPS-a), načelnik Odjeljenja Republičke uprave za igre na sreću, javila je ATV.

“Na današnjoj posebnoj sjednici Vlade RSprihvaćena je i usmena informacija ministra pravde RS Antona Kasipovića, koji je informisao Vladu RS da će biti doneseno rješenje o razrješenju direktora Kazneno-popravnog zavoda Tunjice Gorana Selaka sa mjesta direktora i istovremeno informisao Vladu da će poslove rukovođenja ovom ustanovom preuzeti zamjenik direktora do izbora novog direktora KPZ Tunjice”, saopšteno je iz Vlade RS.

Prethodno je Izvršni komitet SNSD-a na današnjoj sjednici u Banjaluci donio odluku o raskidu koalicione saradnje na svim nivoima sa Socijalističkom partijom Srpske (SPS).

Ovo je naznaka da je Milorad Dodik zbog izbornog poraza krenuo u obračun s političkim protivnicima.