Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Član Predsjedništva BiH

Dodik na otvaranju dionice autoputa u Srbiji: Ovo je pobjeda i naroda u RS-u

dodik vucic (1)

Ovaj put vodi i do jednog dijela Republike Srpske i mi s nestrpljenjem očekujemo da on završi u Višegradu

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na otvaranju dionice autoputa “Miloš Veliki” od Surčina do Obrenovca da je ovo pobjeda i naroda u Republici Srpskoj, koji je zagledan u Srbiju i koji želi Srbiji sve najbolje.

– Ovaj put vodi i do jednog dijela Republike Srpske i mi s nestrpljenjem očekujemo da on završi u Višegradu i tom dijelu RS-a jer želimo da se što više integrišemo i da Republika Srpska, po onome što jeste jedno, a to je jedan narod, treba da bude jedno i u svemu drugom – rekao je Dodik u obraćanju na svečanom otvaranju.

On je čestitao predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i drugim srpskim zvaničnicima i kineskim partnerima u gradnji ove saobraćajnice, kao i građanima Srbije, ističući da je ovo godina ogromnog uspjeha i dan za čestitanje.

– Srbija je danas nesumnjivo najrazvijenija i najjača zemlja koja se najviše razvija u ovom regionu. Želim da ovo ide dalje, da se ne stoji i da možemo zajedno u idućoj godini proslaviti još više značajnih uspjeha – poručio je Dodik.