Član Predsjedništva BiH

Dodik o priznanju da prisluškuje protivnike: To običan narod naziva zezanje

dodik

Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lučak rekao je da “odgovorno tvrdi da nema nikakvog prisluškivanja, pogotovo poslanika, ali ni bilo koga drugog u Republici Srpskoj ko se ne bavi kriminalom”

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je ono što je rekao sinoć na sjednci Narodne skupštine bio preformans.

– Naravno da je to bio dio odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje – rekao je Dodik, prenosi ATV.

Inače, ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lučak rekao je da “odgovorno tvrdi da nema nikakvog prisluškivanja, pogotovo poslanika, ali ni bilo koga drugog u Republici Srpskoj ko se ne bavi kriminalom”.

To je rekao komentarišući sinoćnje tvrdnje  Milorada Dodika da prisluškuje opoziciju.

– Tačno je da je člna Predsjedništva BiH sinoć ovdje vodio određenu političku igu sa pojednim poslanicima, konkretno sa Stanivukovićem i Vukanovićem. Oni koji to prate znaju da se pojavljivanjem gospodina Dodika u skupštini dešavaju takve stvari – rekao je Lukač.