Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na sjednici NSRS

Dodik optužio Klix da je neprijateljski medij RS-a (VIDEO)

dodik-nsrs

“Napravi se pauza od 15 minuta i oni neprijateljskom mediju šalju šta mi radimo”

Lider SNSD-a Milorad Dodik na večerašnjoj posebnoj sjednici NSRS-a nazvao je portal Klix.ba neprijateljskim medijem RS-a.

Dodik je komentarisao obustavu odlučivanja u državnim institucijama pa se dotakao i činjenice da je Klix.ba objavio prijedlog zaključaka.

“Znate gdje sam vidio u kakvom mi ambijentu živimo i zašto s njima ne treba ništa raditi. Dogovorili smo zaključke i idemo da u svoje klubove to usaglasimo. Nismo se ni vratili za 15 minuta, Klix.ba je to objavio. Klix.ba, onaj isti Klix.ba koji je prikazao one rekreativce kako trče kroz Sarajevo, kako je Sarajevo slobodno. A iz Sarajeva je istjerano 150.000 Srba. To je taj Klix.ba. Ali ja nisam htio da govorim o tome jer sam htio da obezbijedim jedinstvo. Ali oni misle da ako ja šutim da su oni u pravu. Hoćete li da vam kažem ko je poslao? Mislite da ne znam. Provjerio sam, lako je to utvrditi. Dakle ovdje sjede najodgovorniji političari u vlasti i opoziciji, napravi se pauza od 15 minuta i oni neprijateljskom mediju šalju šta mi radimo. Neprijateljskom mediju za RS. E to su ti ljudi i to je njihov moral, a nama drže moralne pridike kako se ponašati”, kazao je Dodik.

Urednički kolegij portala Klix.ba osuđuje sraman napad člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na nezavisni portal Klix.ba.