Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nevjerovatno

Dodik: Postoje indicije da su oni novinari čiji su automobili oštećeni sami to inscenirali

dodik ss

“Ako budete presuđeni, izvolite i platite. Nećemo odustati. Spreman sam da razgovaram i sa bundžijama. Na RTRS-u biće organizovane emisije u kojima o svemu možemo razgovarati”, rekao je Dodik

“Postoje indicije da su oni novinari čiji su automobili oštećeni, sami to inscenirali. Republika Srpska je demokratsko društvo. Osuđujem napad i nemam namjeru da polemišem. Pozivam policiju da radi svoj posao”, rekao je Milorad Dodik na pres konferenciji vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

“Niste pokazali čast kad stranci nešto nametnu. Hoćete svoje komoditete, nećete da imate posla sa strancima. Mi imamo tačne spoznaje koji mediji protažiraju strane politike, one koji rade senzacionalistički, a one koji su patriotski. Ne vjerujemo u dobre namjere N1, ne vjerujemo u objektivnost Federalne televizije ili BHT-a koja je nametnuta, kad osjetim da pakujete stvari i da su vaše namjere protiv Republike Srpske. Vukelić i ostala družina osjećaju se ugroženim kad donose zakon. On je za mene nebitan lik. Novinari neće ići u zatvor, to je lažna vijest”, rekao je Dodik.

Dodao je da niko ko bude procesuiran po ovom zakonu neće ići u zatvor.

“Ako budete presuđeni, izvolite i platite. Nećemo odustati. Spreman sam da razgovaram i sa bundžijama. Na RTRS-u biće organizovane emisije u kojima o svemu možemo razgovarati”, rekao je Dodik.

Kazao je da ako treba, doći će on i na druge medije da se razgovara o ovome.

Rekao je da on želi javni dijalog na ovu temu.

“Ništa se neće desiti bez javne rasprave. Moramo naći način da se regulišu lažni tekstovi i informacije. Nacrt je osnova za javnu raspravu i nije zakon koji je usvojen”, rekao je Dodik.