Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Dodik: Radojičić napušta klub SNSD-a, ali ostaje u partiji

01/06/2015

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je danas da je Igor Radojičić SMS-om obavijestio određene ljude u toj stranci da ima namjeru da napusti Klub SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a, ali ne i tu stranku.

On je rekao da je Radojičić nezadovljan nekim tehničkim rješenjima u Klubu SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a, ali da ostaje predsjednik Gradske organizacije SNSD-a Banja Luka.

-Eventulano njegov izlazak iz SNSD-a ne znači priklanjanje nekoj drugoj političkoj opciji – ustvrdio je Dodik na pres-konferenicji u Banjoj Luci, ističući i da Radojičićev odlazak neće ugroziti postojeću skupštinsku većinu predvođenju SNSD-om i da opozicija nema potrebna 42 poslanika.

[pull_quote_right]Uvjeren je da za Radojičićem ne bi otišli i drugi poslanici SNSD-a[/pull_quote_right]

Dodik je kazao i da mu je žao što je došlo do ove situacije, jer je, kaže, Radojičić bio važan čovjek u SNSD-u i u ranijem periodu u vršenju vlasti u RS.

-Žao mi je što postoje određeni problemi ali na njegove odluke ne mogu uticati – kazao je Dodik, navodeći da smatra da nema osnova za Radojičićevo nezadovoljstvo i da niko ne radi protiv njega.

On je naveo da ne vjeruje da će Radojičić biti dio nekog opozicionog kluba.

Podsjetio da je Radojičić još uvijek formalno dio SNSD-a i pokušat će s njim da razgovora telefonom te će donijeti svoju definitivnu odluku o svemu.

Uvjeren je da za Radojičićem ne bi otišli i drugi poslanici SNSD-a.

Dodik je još dodao da niko nije nezamjenjiv u politici i da svako može da izabere svoj put, a da SNSD ne zaustavlja nikoga.

– Ako Radojičić to izabere, to je njegov put, a imat ćemo odgovor na to pitanje – rekao je Dodik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.