Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik: Radojičića za gradonačelnika

igor radojicic34

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da rukovodstvo ove stranke daje punu podršku izboru Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke da bi ovaj grad postao dobro uređen, po ugledu na srednjoevropske.

“SNSD je uvjeren da daje najbolju ponudu Banjaluci i njenim građanima”, istakao je Dodik na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”.

Dodik je istakao da Radojičićev dosadašnji rad karakterišu predanost, ozbiljnost i istrajnost.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je da im je cilj pobjeda na predstojećim lokalnim izborima i nastavak razvoja ovog grada.

“Vjerujem da sa ovom ekipom ljudi, uz punu podršku SNSD-a i naših koalicionih partnera, imamo priliku da uđemo u novu fazu razvoja i da je pred nama lijepo uređen grad, razvijen i još ugodniji za život”, poručio je Radojičić.

On je dodao da SNSD danas u Banjaluci počinje seriju javnih skupova na kojima će predstaviti svoj program i kandidate.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za grad Banjaluku Srđan Amidžić rekao je da je SNSD odlučio da sa ovog mjesta krene u pobjedu kada je riječ o lokalnim izborima za grad Banjaluku.

“Vjerujem da će SNSD ostvariti dobar izborni rezultat u Banjaluci i u to ne sumnjamo”, istakao je Amidžić.

On je rekao da SNSD građanima Banjaluke nudi novu fazu razvoja grada koja je neophodna za dalji iskorak u svim sferama i bolji život građana. “U suštini, rad i zalaganje su osnova programa SNSD-a”, poručio je Amidžić.

Centralnoj tribini SNSD-a prisustvovali su i potredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, drugi stranački funkcioneri, kao i mnogobrojni građani.