BiH

Mile Radišić

Dodikov kum snimljen kako psuje Lukača: “On je za mene ku..c” (AUDIO 18+)

18/06/2019

Radišić u audio snimku koji je u posjedu portala Istinito najavljuje da će “otvoriti” posebnu priču o Lukaču, kojeg u razgovoru sa Suvarom optužuje za bavljenje kriminalom

Kum lidera SNSD-a Milorada Dodika, Mile Radišić, koji je 2013. godine osuđen na tri godine zatvora zbog malverzacija akcijama “Medicinske elektronike”, u razgovoru sa drugim kriminalcem, Goranom Suvarom, optužuje ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača za “lopovluk”.

Radišić u audio snimku koji je objavio portal Istinito najavljuje da će “otvoriti” posebnu priču o Lukaču, kojeg u razgovoru sa Suvarom optužuje za bavljenje kriminalom.

“Sve što je uradio, uradio je na lopovluku, ja nisam ništa na lopovluku”,  tvrdi Radišić i dodaje kako je on u svom poslu postupao “pametno”.

– A Dragan, koliko god mislio da je mudar, on je za mene k..ac i nepismen!- rekao je Dodikov kum o njegovom ministru policije.

Mile Radišić vlasnik banjalučke firme “Grand Trade” osuđen je krajem 2013. godine na tri godine zatvora pred Okružnim sudom u Banjaluci, zbog toga što je manipulisanjem cijenama akcija “Medicinske elektronike”, te podstrekavanjem i širenjem lažnih informacija, oštetio Republiku Srpsku za više od 550.000 evra.

Komisija za uslovni otpust donijela je na sjednici održanoj 4. oktobra 2017. godine odluku o prijevremenom otpustu, 10 mjeseci prije isteka kazne, prenosi portal Istinito.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.