BiH

Milo Đukanović

“Dodikove izjave nisu vrijedne komentara”

08/04/2019

Dodik je za medije u Srbiji najavio da će se bh. entitet Republika Srpska, kao i dio Crne Gore, spojiti sa Srbijom

Iz kabineta crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića izjavili su za novinsku agenciju Patria da posljednja izjava predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika nije vrijedna komentara.

Govoreći za srbijanske medije predsjednik SNSD-a i aktualni predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da će u sastav buduće Srbije ulaziti i Republika Srpska, entitet u BiH, ali i dio Crne Gore.

Na pitanje novinara: „2017. godine ste nacrtali mapu na kojoj je Republika Srpska i Srbija jedna država, da li se i danas toga držite?“, Dodik je odgovorio: „To će i biti jednog dana … Dobro, bit će to i ovdje malo, od Crne Gore, neće to ovako biti uvijek.“

„Takva izjava nije vrijedna komentara“, saopćeno je Patriji iz kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića nakon te Dodikove izjave.

Dodik je za medije u Srbiji najavio da će se bh. entitet Republika Srpska, kao i dio Crne Gore, spojiti sa Srbijom. Nije precizirao kada će to biti, ali je rekao da će do toga doći u ovom vijeku i to na Sretenje. „15.02.20…“, napisao je Dodik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.