Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragičević proveo noć ispred Policijske uprave: Ovdje je ubijen moj David (VIDEO)

BiH

dodik

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, i članovi grupe “Pravda za Davida” proveli su noć ispred Policijske uprave Banja Luka, tražeći da se otkrije ko su Davidove ubice.

“Noć je protekla mirno, dostojanstveno, kao i svako naše okupljanje do sada. Davida su ubili pripadnici MUP-a ovdje, u ovoj zgradi. Ubice su i dalje su na slobodi, ćute”, izjavio je jutros za BN TV Davor Dragičević.

Davor Dragičević rekao je danas da daje rok do 25. septembra do 18 sati, da budu uhapšeni svi koji su, kako kaže, učestvovali u ubistvu njegovog sina Davida, jer će u suprotnom to učiniti on i grupa “Pravda za Davida”.

– Ne budu li uhapšeni svi koji su učestvovali u organizovanom ubistvu Davida Dragičevića, Davor Dragičević i grupa ‘Pravda za Davida’ uzimaju pravdu u svoje ruke i krećemo u lov na zločince i ubice – ustvrdio je jutros Dragičević.

Osvrćući se na sinoćnji incident, kada je na skupu na Trgu Krajine, tokom protesta, na njega nasrnuo Đorđe Marinković iz Brčkog, Davor Dragičević kaže da su taj incident napravili pripadnici MUP-a.

“To su institucije RS, ubice moga djeteta. Milorad Dodik je najveći zločinac srpskog naroda”, rekao je Dragičević.

Prema njegovim riječima, on i grupa “Pravda za Davida” ostaju i dalje ispred Policijske uprave Banja Luka, a nastavljaju i sa okupljanjima na Trgu Krajine.

Tvrdi da je noć, koju su proveli ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka, protekla “mirno i dostojanstveno”.

– Nismo ugrozili nijednog pripadnika MUPRS-a, niti njihovu zgradu, u kojoj je moje dijete ubijeno 23. marta – ustvrdio je Dragičević.