Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Duža zadržavanja na nekoliko izlaza iz BiH

30/09/2018

Duža zadržavanja bilježe se na izlazu iz BiH na graničnim prelazima: Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Bosanska Kostajnica, Bosanski Šamac, Donja Gradina, Izačić i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, javlja Fena.

Zbog radova u Hrvatskoj, obustavljen je saobraćaj na GP Bosanski Novi-Dvor.

Zbog radova na rekonstrukciji mosta preko rijeke Vrbas, na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno, saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Sanacioni radovi aktuelni su na magistralnom putu M-5 u Kiseljaku, zbog čega se do 17 sati saobraća usporeno uz povremene obustave saobraćaja.

Zbog radova na sanaciji željezničko-putnog prelaza, danas do 20 sati obustavlja se saobraćaj na regionalnom putu R-445 Semizovac-Ilijaš u Malešićima (od pružnog prelaza do mosta Malešići). Za vrijeme obustave, vozila će saobraćati alternativnim pravcem, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.