Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slavonski brod

Dvojica pokušala iz BiH u Hrvatsku ući krivotvorenim testovima na koronu

Dvojica državljana BiH osumnjičena su za krivotvorenje isprave i policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Brodsko-posavska policija kazneno je prijavila 34-godišnjeg i 43-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji su pokušali u Republiku Hrvatsku ući pomoću krivotvorenih testova na covid-19, saopšteno je u četvrtak iz policije, javlja Hrvatska izvještajna novinska agencija (Hina).

Dvojica muškaraca zatečena su jučer na graničnom prijelazu Slavonski Brod, prilikom ulaska iz BiH u Hrvatsku.

Obavljanjem granične kontrole nad 34-godišnjim i 43-godišnjim državljanima BiH i provjerom vjerodostojnosti nalaza PCR-testa na covid-19 hrvatska policija je utvrdila da je riječ o krivotvorinama, priopćeno je iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Dvojica državljana BiH osumnjičena su za krivotvorenje isprave i policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz PU brodsko-posavske ponovno su ukazali na važnost pridržavanja propisanih epidemioloških mjera i preporuka. Građane su pozvali da sve sumnje o kršenju epidemioloških mjera za sprječavanje širenja epidemije koronavirusa mogu prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije e-dojave.