Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ekologija

Eko HUB Blagaj organizira akciju čišćenja na području Ljubinja

20210205_110457

Eko HUB Blagaj pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub (OK) Novi Val, organizira drugu akciju čišćenja s lokalnom zajednicom Ljubinje, a koja će se održati u utorak, 27. jula, od 8 do 15 sati.

Akcija čišćenja održat će se na lokaciji Oblo Brdo (Regionalni put Bileća – Ljubinje), a provest će je članovi udruženja Kulturno-umjetničkog društva Ljubinje, Općine Ljubinje, “Novog Vala”, Omladinske banke Ljubinje u suradnji s lokalnim stanovništvom, gdje je predviđeno 25 sudionika, saopćeno je iz OK-a “Novi Val”.

“Pozivamo sve građane Ljubinja koji su zainteresirani da nam se pridruže i da zajedno brinemo i mislimo o prirodi. Svi sudionici dobit će potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje”, navode organizatori.

Eko HUB Blagaj pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.