Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Elektroprivreda najavila isključenje struje Domu zdravlja Livno

elektroprivreda hz hb333

Javno poduzeće Elektroprivreda HZ HB zbog neizmirenih dugovanja, najavilo je obustavu isporuke električne energije Domu zdravlja Livno.

Obavijest o obustavi električne energije, koja bi mogla uslijedit svakog sata, proslijeđena je i osnivačima Doma zdravlja – Skupštini, Vladi i Zavodu za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije.

Iz Doma zdravlja Livno su istaknuli kako zbog teške financijske situacije, na koju su upozoravali nadležne institucije, nisu bili u mogućnosti izmiriti dospjele obveze u proteklih šest mjeseci.

Dom zdravlja Livno informaciju o obustavi isporuke električne energije uputio je svim korisnicima zdravstvene zaštite livanjske općine.

“U slučaju obustave nismo u mogućnosti pružiti kontinuiranu i neprekidnu zdravstvenu zaštitu svim službama Doma zdravlja Livno, uključujući i Hitnu medicinsku pomoć, kao i područne ambulante”, navode u Domu zdravlja Livno.

Napomenuli su i kako za sve eventualne negativne posljedice uslijed navedene obustave isporuke, Dom zdravlja Livno ne snosi nikakvu odgovornost.