Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bruka i sramota

Fizički obračun na sjednici OV Novo Sarajevo, Srdić udario Salihagića

New Project (54)

Došlo je u jednom trenutku i do fizičkog obračuna, a akteri su bili Srđan Srdić i Nedim Salihagić

Nemilim scenama svjedočili smo danas na sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo.

Došlo je u jednom trenutku i do fizičkog obračuna, a akteri su bili Srđan Srdić i Nedim Salihagić.

Nakon početne verbalnog duela, na snimci se može vidjeti kako zastupnik Srdić (više puta mijenjao stranke, trenutno je koliko je poznato bez stranke) počinje da gura Salihagića (zamjenik predsjedavajućeg OV Novo Sarajevo i član NES-a), a naposljetku ga udara u predjelu glave.

“Sad sam verbalno i fizički napadnut na sjednici OV Novo Sarajevo od strane Nedima Salihagića! Od sada tražim prisustvo policije na našim sjednicama! Moj glas niko i nikad neće utišati! Kolegi se nije dopalo što sam ispravljao njegove krive navode! Radi politike moju porodicu niko ne smije spominjati! Ovo nije prvi napad kolege, već je u par navrata pokazivao slične namjere!”, ustvrdio je Srdić u objavi na Facebooku.

Ubrzo se oglasio i Salihagić, koji je u svojoj objavio na Facebooku zakačio i snimku događaja.

“Istina je da sam napadnut verbalno, fizički i populistički od strane kolege vijećnika Srđana Srdića, slučajne snimke TVSA to dokazuju.

U moru tvog licemjerstva i zla Srđan Srdić ja neću biti tvoj saputnik! Ti si smutljivac, i izdajnik i sa takvim čovjekom nema dogovora, nema iznimke i nema saradnje! Spomenuti vjeru, hakk, porodicu za vjernika je neoprostivo. Populistički napad je produkt nemoći da se nametnu razne kriminalne radnje, kao ispravne! Što prije građani i građanke shvate o kakvoj se ličnosti radi, a shvatiti će nakon objavljene snimke TVSA nadam se da će ti uskratiti to malo podrške koju imaš, a ostalu znamo kako si i na koji način dobio” poručio je između ostalog Salihagić.

Pogledajte snimku nemilog događaja i zaključite sami ko je koga udario…