Gadžo: Zaustavimo uništavanje Tuzle

BiH

gadzo

Poštovane građanke i građani Tuzle opet smo svjedoci iživljavanja kriminalnih SDA-SBB struktura, okupljenih oko kriminalca Mirsada Kukića, nad našim sugrađanima.

Ovaj put riječ je o napaćenim radnicima TTU-a koji su započeli štrajk glađu. U ovakvu situaciju su dovedeni zbog dugogodišnje nebrige o njihovom preduzeću od strane SDP-ove tuzlanske klike koja nikada nije digla svoj glas protiv kriminalnog lobija iz Banovića i okoline koji upralja Elektroprivredom BH i tuzlanskim kantonom!

Dopustili su ovoj bandi, povremeno i zajedno sa njima, da sistemski uništavaju tuzlanska preduzeća, da naši očevi, majke, braća i sestre ostaju bez svog radnog mjesta. Istovremeno su trpali svoje kadrove bez ikakvih konkursa i preuzeli UKC Tuzla, Univerzitet Tuzla i sve institucije od značaja. Crvena klika je klimala glavom i prihvatala mrvice koje im je kriminalna zeleno-plava banda bacala na stol!

Ovaj put neće moći! Tuzlanke i tuzlaci, pozivam vas da odbranimo naš grad od kriminalne bande koja ga pokušava i formalno preuzeti, pozivam vas da mi date svoj glas i dopustite mi da Tuzli vratim njen sjaj, pozivam vas da zajedno u prošlost pošaljemo slabog i aferama uništenog Jasmina Imamovića kao i kriminalce iz SDA-SBB.

Ovu priliku koristim da objavim dokumente i ugovore kojima se uništava još jedna tuzlanska fabrika i čija se proizvodnja seli u Banoviće, dok naši Tuzlaci ostaju bez svoje fabrike. Kriminalni lobi iz Banovića za 10.000 KM uzima ono što smo mi stvarali godinama! Ne dozvolimo bandi da nas ponižava! Još jednom vas pozivam i ponavljam, dajte mi glas i vratiću vam Grad!!!