Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Farmaceutska kompanija

Galenika novi donator Udruženja „Srce za djecu“

Srce za djecu oboljelu od raka

Posvećeni ljudima, vjerni zdravlju

Farmaceutska kompanija Galenika pridružila se mnogobrojnim donatorima Uduženja „Srce za djecu“, čiji rad zaista nadahnjuje sve ljude i koje se bezrezervno bori za zdravlje i bolju budućnost mališana koji su se suočili sa opakom bolešću.
Za vrijeme ovogodišnjeg trećeg po redu Orea Art Marketa, a nadahnuti odlukom članova Orea platforme da dio novca koji su oprihodovali doniraju Udruženju „Srce za djecu“, u kompaniji Galenika, inače platinastom sponzoru ovog događaja, odlučili su da također doniraju iznos od 1.000 €.

„Naša kompanija posluje u duhu društveno odgovornih vrijednosti, tako da smo sa partnerima sa Orea Marketa, odmah dogovorili da jednom simboličnom donacijom pomognemo Udruženje „Srce za djecu“ i roditeljsku kuću čiji požrtvovan rad i misiju duboko poštujemo. Naš slogan „Posvećeni ljudima, vjerni zdravlju“ kroz ovakve projekte dobija svoj puni značaj.” – riječi su Country Managera kompanije Galenika u BiH, Naida Gubaljevića.

“Veoma smo zahvalni na donaciji, jer će biti od velike koristi našoj djeci i njihovim roditeljima. Zaista nam je drago što za prijatelje imamo ovakvu društveno odgovornu kompaniju, koja pazi na osjetljive kategorije u društvu i brine da i oni imaju sve ono što zaslužuju, posebno kada je u pitanju populacija djece oboljele od raka jer su ona zaslužila da se bude uz njih, da im se pruži podrška kako bi oni i njihovi roditelji znali da nisu sami, da postoje dobri ljudi koji će stati uz njih i pomoći im da lakše prebrode težak period svog života.”, – rekao je Fikret Kubat, Direktor Udruženja „Srce za djecu“.