Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

GDS: Šahbaz Sušić predstavlja izborni ugovor kandidata i birača

ilijas1

Danas je opštinska organizacija GDS ILIJAŠ GDS BiH u okviru predizborne kampanje, akcijom od vrata do vrata, predstavila Izborni ugovor kandidata GDS BIH i birača. GDS BiH na ovim izborima nastupa pod sloganom GRAĐANI ZA GRAĐANE za ostvarivanje Strategije razvoja bosanskohercegovackih opština i gradova GDS BiH.

U Izbornom ugovoru se istice odgovornost kandidata za ostvarivanje interesa i potreba birača za period od 2016.-2020. i daju garancije o poštivanju izborne volje građanki i građana.

Nosilac liste za Opštinsko vijeće Ilijaš Šahbaz Sušić istakao je da su u mjesnim zajednicama Podlugovi, Mrakovo, Lješevo, Srednje, Malešići i drugima građani pozdravili ovakav pristup GDS BiH i njenih kandidata u predizbornoj kampanji izrazivši uvjerenje da je došlo vrijeme da građani rade za građane jer su se aktuelne vlastiš opštinske i gradske otuđile od svakodnevnih potreba i problema ljudi i njihovih porodica. Program GDS BiH Ilijaš i kandidati su garancija da cemo imati preporod naše opštine jer su nam poznati kvaliteti koje posjeduju i njihov program koji Ilijaš moze vratiti u red razvijenih opština u Kantonu Sarajevo i posebno novim investicijama za nova radna mjesta, u privredi i poljoprivredi, stoji u saoštenju GDS ILIJAŠ .