Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najavljene tužbe

Govedarica isključio Kostadina Vasića iz SDS-a

kostadin
Kostadin Vasić

Mladen Bosić, Dragan Mektić i Aleksandra Pandurević najavili su da će Vasića tužiti za klevetu i nanošenje štete ugledu

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica isključio je iz članstva Kostadina Vasića zbog teže povrede Statuta Srpske demokratske stranke, iznošenja u javnost neistina i dezinformacija i nanošenja ozbiljne štete interesima Srpske demokratske stranke.

“U izjavi od 26.10.2018. godine koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali Kostadin Vasić je iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa Srpske demokratske stranke i njenih visokih funkcionera Dragana Mektića, Mladena Bosića i Aleksandre Pandurević.

Nedopustivi su istupi u javnosti koje je Vasić napravio, identični onima koje režim godinama koristi kada spinuje i lažno otpužuje Srpsku demokratsku stranku.

Takvi istupi predstavljaju grubo kršenje Statuta i Disciplinskog pravilnika Srpske demokratske stranke i neće biti tolerisani i kao takvi predstavljaju podršku režimu koji nastoji da u Republici Srpskoj uspostavi diktaturu i strahovladu”, saopšteno je iz SDS-a.

Mladen Bosić, Dragan Mektić i Aleksandra Pandurević najavili su da će Vasića tužiti za klevetu i nanošenje štete ugledu.