Abdulah Skaka

Gradonačelnik Sarajeva u novogodišnjoj noći posjetio dežurne gradske službe

20200101_2_40113939_50842661_Web (1)

Uz želju da u narednoj 2020. godini saradnja bude još bolja ali i sa što manje hitnih intervencija, gradonačelnik Sarajeva se zahvalio osoblju i upravi što su i u prazničnoj noći na usluzi građanima i gostima

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka tradicionalno je u posljednjim satima 2019. godine obišao dežurne gradske službe koje se brinu o sigurnosti i zdravlju građana i gostiju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zajedno sa saradnicima Skaka je posjetio Profesionalnu vatrogasnu brigadu Kantona Sarajeva, liječničko i medicinsko osoblje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, potom i upravu saobraćajne policije MUP-a KS, te Prvu policijsku upravu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Uz želju da u narednoj 2020. godini saradnja bude još bolja ali i sa što manje hitnih intervencija, gradonačelnik Sarajeva se zahvalio osoblju i upravi što su i u prazničnoj noći na usluzi građanima i gostima.

“Dežurne gradske službe zavređuju posebno poštovanje zbog njihovog izvanrednog rada i angažmana u svakom danu. Ovi ljudi su svakodnevno izloženi jako stresnim situacijama, a nesebično bdiju nad našim zdravljem i sigurnošću. Želio sam i ove godine posjetiti ove ljude i zahvalit im što su uvijek na visini svog zadatka”, istakao je Skaka.