Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Stariji brat, starija sestra"

Humanitarno veče uz igru “Pictionary”: Jeste li se ikada takmičili u crtanju?

pictionary.jpg

“Zabavnim aktivnostima i pozitivnom atmosferom i ovoga puta ćemo, vođeni našom misijom, raditi na prikupljanju novčanih sredstava, koja će djeci i volonterima programa Stariji brat, starija sestra, omogućiti kvalitetnije i vrijednije zajedničke trenutke”, poručuju iz Fondacije za podršku i razvoj mentorskih programa

Jeste li se ikada natjecali u crtanju?

Tim Fondacije za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra sa radošću nastavlja kreirati sretno djetinjstvo za djecu u potrebi i pozivaju sve zainteresovane na zajedničko druženje.

– Budite dio naše inspirativne priče i sudjelujte u ostvarenju zajedničkog i plemenitog cilja, a sve to 20. decembra 2022. godine u Klubu Špica (ulica Fra Anđela Zvizdovića 1. Sarajevo), s početkom u 20:00h, gdje
ćemo se, u sklopu humanitarne večeri, družiti i natjecati u zabavnoj društvenoj igri ‘Pictionary’ te uživati uz mnoštvo smijeha i naravno, pozitive. Zabavnim aktivnostima i pozitivnom atmosferom i ovoga puta ćemo, vođeni našom misijom, raditi na prikupljanju novčanih sredstava, koja će djeci i volonterima programa Stariji brat, starija sestra, omogućiti kvalitetnije i vrijednije zajedničke trenutke – poručuju iz Fondacije za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra.

Svoje timove za natjecanje možete prijaviti u inbox društvenih mreža Fondacije – Facebook, Instagram i LinkedIn, gdje možete pronaći i sve ostale informacije o ovom događaju, kao i o samom radu Fondacije.

Ovim povodom iz Fondacije najavljuju i početak devete kampanje, ovaj put pod nazivom “Jer maleni trebaju velike”.