Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Iz NDP-a poručuju: Nećemo mijenjati uništene bilborde

cavic

NS – SNS – SLOBODA na kojima se nalazi lik Dragana Čavića, logo i slogan njihove kampanje oštećeni su tokom noći na nekoliko lokacija u Banjaluci, stoji u saopštenju NDP-a kojeg prenosimo u cjelosti.

Građanima Banjaluke i Republike Srpske je poznato da izborna lista NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA vodi kreativnu i isključivo pozitivnu kampanju.

Mi se predstavljamo u svim vidovima terenske, medijske i internet kampanje, na način prihvatljiv za sve, civilizovano i odmjereno. Ne znajući kako da odgovore na takvu vrstu kampanje naši politički protivnici su uradili ono kako jedino i znaju da vode kampanju – uništavajući tuđu imovinu i spuštajući se na najprizemnij oblik političkog djelovanja.

Očito da veoma pozitivne reakcije i simpatije koje građani Republike Srpske i Banjaluke imaju prema našem nosiocu liste i načinu vođenja kampanje izborne liste NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA stvara osjećaj straha kod onih kojima je pozitivna kampanja strana.

Upozoravamo MUP RS na ovaj slučaj, ali ne očekujemo da ga riješe, jer znamo od koga mogu dolaziti takve poruke.

Mi sa druge strane nećemo mijenjati uništene bilborde, jer želimo da građani vide šta će se dešava kada vlast preuzmu primitivci i krenu da tumače zakone po svojoj volji.

Najbolji odgovor na primitivizam, koji je učinjen sinoć i jutros, daće građani Republike Srpske i Banjaluke 07. oktobra, stoji u saopšenju stranke.