Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Radovan Kovačević

Iz SNSD-a već objavili izbornu pobjedu u dvije opštine

radovan kovacevic snsd

On je naglasio da je čitav dan bilo određenih pritužbi na izborni proces i da su ih imali svi politički subjekti, pa i SNSD

SNSD već može proglasiti izbornu pobjedu u Mrkonjić Gradu i Jezeru, a Republika Srpska danas je pokazala demokratsku zrelost i iz izbornog ciklusa u ciklus izlaznost birača je mnogo veća nego u Federaciji BiH, izjavio je večeras u Banjaluci portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je naveo da je SNSD pobijedio u navedene dvije opštine, jer su građani iskazali povjerenje, a opozicija nije imala kandidate. Riječ je o dvije od devet opština u BiH u kojima je bio samo jedan kandidat za načelnika.

On je naglasio da je čitav dan bilo određenih pritužbi na izborni proces i da su ih imali svi politički subjekti, pa i SNSD.

“Možemo zaključiti da je izborni proces protekao u demokratskom ambijentu. Od opozicije smo čuli prije izbornog dana o navodnoj krađi izbora i različitim manipulacijama i te stvari su postale tradicionalne. To doživljavamo kao najjednostavniji alibi za izborni poraz”, rekao je Kovačević.