Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Narod i Pravda

Hrnjić u razgovoru sa građanima Bihaća prepoznao najznačajnije probleme

narod-pravda

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde Bihać

Danas je u sjedištu Naroda i Pravde USK održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen Izborni program ”Ciljevi razvoja Grada Bihaća” kandidata Naroda i Pravde za gradonačelnika Grada Bihaća Kemala Hrnjića za lokalne izbore 2020. godine.

Stručni tim na čelu sa gosp. Hrnjićem u razgovoru sa građanima Bihaća prepoznao je najznačajnije probleme i pretočio ih u program koji se sastoji od 84 mjere, inicijative i projekte iz 13 različitih oblasti koje se usmjerene u pravcu razvoja Grada Bihaća.

U izostanku gosp. Hrnjića koji nije mogao biti na predstavljanju zbog samoizolacije, prisutnima se obratio nosilac liste Naroda i Pravde Bihać, doc.dr.Dinko Bećirspahić koji je istakao važnost izbornog programa.

„Građanima Bihaća ponudili smo jedan jako kvalitetan program koji je realan i provodiv za vrijeme u kojem se nalazimo. Drago nam je što smo u saradnji i razgovoru s našim građanima došli do onih problema koji su najbitniji i za koje ćemo se zalagati da se u što skorijem vremenu riješe. Ovo radimo zbog naših sugrađana, zbog toga se nadamo da ćemo 15.11. dobiti njihovu značajnu podrška koja će nam biti dovoljna da krenemo u realizaciju svih navedenih mjera,“ istakao je Bećirspahić.

Narod i Pravda Bihać će u narednom periodu nastaviti sa prezentacijom Izbornog programa, a isti možete detaljno pročitati na službenoj web stranici Kemala Hrnjića, kandidata za gradonačelnika Grada Bihaća, www.kemalhrnjic.ba, stoji u saopćenju za javnost Naroda i Pravde Bihać.